Nisin hetimet për tenderin e byzylykëve, dy ish-ministra do merren në pyetje – A2

Nisin hetimet për tenderin e byzylykëve, dy ish-ministra do merren në pyetje

Prokuroria e Tiranës rihap çështjen e mbikëqyrjes elektronike dhe rinisin hetimet për tenderin e byzylykëve.