Nisin karnavalet e Venecias, mijëra turistë vendas e të huaj vizitojnë qytetin çdo shkurt

Publikuar më: 5/2/2023, ora 17:53

Nisin karnavalet e Venecias, mijëra turistë vendas e të huaj vizitojnë qytetin çdo shkurt

Publikuar më: 5/2/2023, ora 17:53

Janë me mijëra turistët vendas e të huaj, që kanë zgjedhur të vizitojnë qytetin italian në këto ditë të ftohta shkurti, vetëm për t’u bërë pjesë e festimeve dhe ballove të famshme me maska. Këtë herë, karnavalet e Venecias do të zgjasin deri më 21 shkurt.

Nisin karnavalet e Venecias, mijëra turistë vendas e të huaj vizitojnë qytetin çdo shkurt

Publikuar më: 5/2/2023, ora 17:53

Janë me mijëra turistët vendas e të huaj, që kanë zgjedhur të vizitojnë qytetin italian në këto ditë të ftohta shkurti, vetëm për t’u bërë pjesë e festimeve dhe ballove të famshme me maska. Këtë herë, karnavalet e Venecias do të zgjasin deri më 21 shkurt.