Nisin punimet për tunelin e Llogarasë, Rama: Orikum-Palasë në 7 minuta

Përditësuar më: 14/11/2021, ora 14:45

Nisin punimet për tunelin e Llogarasë, Rama: Orikum-Palasë në 7 minuta

Përditësuar më: 14/11/2021, ora 14:45

Kompania fituese nisi punën për ndërtimin e tunelit të Llogarasë. Në ceremoninë e fillimit të punimeve, kreu i qeverisë theksoi se vepra infrastrukturore do të ndërtohet brenda 33 muajve dhe do të shkurtojë rrugën Orikum-Palasë në 7 minuta.

Nisin punimet për tunelin e Llogarasë, Rama: Orikum-Palasë në 7 minuta

Përditësuar më: 14/11/2021, ora 14:45

Kompania fituese nisi punën për ndërtimin e tunelit të Llogarasë. Në ceremoninë e fillimit të punimeve, kreu i qeverisë theksoi se vepra infrastrukturore do të ndërtohet brenda 33 muajve dhe do të shkurtojë rrugën Orikum-Palasë në 7 minuta.