Nisin verifikimet pas tërmetit, Balluku: Shteti do marrë përsipër rikuperimin e dëmeve – A2

Nisin verifikimet pas tërmetit, Balluku: Shteti do marrë përsipër rikuperimin e dëmeve

Qeveria ka nisur inspektimet në terren për të bërë vlerësimin e dëmeve nga tërmeti që kanë pësuar mbi 500 ndërtesa.

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka prezantuar grupin e vlerësuesve, të përbërë nga ekspertë të Institutit të Ndërtimit dhe Inxhinierisë dhe me mbështetjen e kompanive të ndërtimit. Këto verifikime do të shërbejnë për rikuperimin e të gjitha dëmeve.