Nisja e mësimit në universitete, certifikatën e vaksinës ose polici te dera e fakultetit

Publikuar më: 15/10/2021, ora 20:30

Nisja e mësimit në universitete, certifikatën e vaksinës ose polici te dera e fakultetit

Publikuar më: 15/10/2021, ora 20:30

Sociologu Gëzim Tushi i ftuar në Ditarin e mbrëmjes për të folur rreth temës së vaksinimit të detyrueshëm të studentëve dhe vitit të ri akademik në kushte pandemie.

Nisja e mësimit në universitete, certifikatën e vaksinës ose polici te dera e fakultetit

Publikuar më: 15/10/2021, ora 20:30

Sociologu Gëzim Tushi i ftuar në Ditarin e mbrëmjes për të folur rreth temës së vaksinimit të detyrueshëm të studentëve dhe vitit të ri akademik në kushte pandemie.