Nisja e negociatave, Tabaku: Nuk ka kohë për festë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:27

Nisja e negociatave, Tabaku: Nuk ka kohë për festë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:27

Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, u shpreh se “konferenca e parë ndërqeveritare, që do të thotë nisja e negociatave për anëtarësim në BE, është një prej momenteve kulmore të historisë së Shqipërisë” dhe për këtë arsye thekson se “tani duhet të nisë puna reale”.

Nisja e negociatave, Tabaku: Nuk ka kohë për festë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 16:27

Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, u shpreh se “konferenca e parë ndërqeveritare, që do të thotë nisja e negociatave për anëtarësim në BE, është një prej momenteve kulmore të historisë së Shqipërisë” dhe për këtë arsye thekson se “tani duhet të nisë puna reale”.