Nisja e shkollave, Vokshi: Udhëzuesi i vonuar dhe shumë konfuz

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Albana Vokshi, ishte e ftuar në A2 nga ku foli për nisjen e shkollave në periudhë pandemie.