Nisja e vitit të ri shkollor, Rama: Asnjë klasë nuk duhet të ketë më shumë se 20 nxënës

Kryeministri Edi Rama organizoi një mbledhje virtuale me drejtuesit e Drejtorive Rajonale dhe zyrave arsimore vendore në prag të nisjes së vitit të ri shkollor.

Kreu i qeverisë tha se “shkollat do të funksionojnë me një, dy dhe tre turne”.

“Për shkollat me numër të madh nxënësish, patjetër që mësimi do të zhvillohet me turne dhe orët 30-minutëshe. Asnjë klasë nuk duhet të ketë më shumë se 20 nxënës”, u shpreh Rama.