Nisma për ngritjen e bordit strategjik në Durrës, rektorja Sotirovski: Të përshtasim kurikulat me nevojat e tregut

Publikuar më: 21/12/2020, ora 08:46

Nisma për ngritjen e bordit strategjik në Durrës, rektorja Sotirovski: Të përshtasim kurikulat me nevojat e tregut

Publikuar më: 21/12/2020, ora 08:46

Përshtatja e kurikulave në përputhje me nevojat e tregut të punës është qëllimi i nismës për ngritjen e një bordi strategjik të Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës. E ftuar në Dita Jonë rektorja e Universitetit Kseanela Sotirovski shpjegoi se qëllimi është të bëjmë bashkë biznesin me universitetin dhe t’i shërbejmë komunitetit.

Nisma për ngritjen e bordit strategjik në Durrës, rektorja Sotirovski: Të përshtasim kurikulat me nevojat e tregut

Publikuar më: 21/12/2020, ora 08:46

Përshtatja e kurikulave në përputhje me nevojat e tregut të punës është qëllimi i nismës për ngritjen e një bordi strategjik të Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës. E ftuar në Dita Jonë rektorja e Universitetit Kseanela Sotirovski shpjegoi se qëllimi është të bëjmë bashkë biznesin me universitetin dhe t’i shërbejmë komunitetit.