Nisma #PërManastirin, aty ku u themelua alfabeti i gjuhës shqipe, mungon shkolla

Publikuar më: 25/1/2023, ora 08:52

Nisma #PërManastirin, aty ku u themelua alfabeti i gjuhës shqipe, mungon shkolla

Publikuar më: 25/1/2023, ora 08:52

Të ftuar në “Dita Jonë” për të folur për nismën #PërManastirin ishin Emira Selimi, studente dhe Ylber Sela, Drejtor i Agjencisë për zbatimin e gjuhës në Republikën e Maqedonisë së Veriut

Nisma #PërManastirin, aty ku u themelua alfabeti i gjuhës shqipe, mungon shkolla

Publikuar më: 25/1/2023, ora 08:52

Të ftuar në “Dita Jonë” për të folur për nismën #PërManastirin ishin Emira Selimi, studente dhe Ylber Sela, Drejtor i Agjencisë për zbatimin e gjuhës në Republikën e Maqedonisë së Veriut