Nismat e qeverisë, Shabani: Shtresa e mesme shihet si lopë për t’u mjelë, shërbimet nuk aksesohen

Publikuar më: 16/5/2022, ora 20:48

Nismat e qeverisë, Shabani: Shtresa e mesme shihet si lopë për t’u mjelë, shërbimet nuk aksesohen

Publikuar më: 16/5/2022, ora 20:48

Endri Shabani nga Nisma Thurje komenton nismat e fundit të qeverisë, nga debati mbi të dhënat personale te digjitalizimi i shërbimeve, si dhe zhvillimet e fundit të politikës shqiptare.

Nismat e qeverisë, Shabani: Shtresa e mesme shihet si lopë për t’u mjelë, shërbimet nuk aksesohen

Publikuar më: 16/5/2022, ora 20:48

Endri Shabani nga Nisma Thurje komenton nismat e fundit të qeverisë, nga debati mbi të dhënat personale te digjitalizimi i shërbimeve, si dhe zhvillimet e fundit të politikës shqiptare.