Nismat kushtetuese të opozitës, PD prezanton në kuvend vetingun e politikanëve

Publikuar më: 3/11/2021, ora 16:34

Nismat kushtetuese të opozitës, PD prezanton në kuvend vetingun e politikanëve

Publikuar më: 3/11/2021, ora 16:34

Në mbledhjen e përbashkët të Këshillit të Legjislacionit dhe Komisionit të Ligjeve, opozita bëri prezantimin e tre nismave te saj kushtetuese, ku dallon vetingu i politikanëve. Njësoj si dy ditë më parë, palët debatuan mbi kalendarin punimeve, pasi mazhoranca nuk pranoi kërkesën e pakicës parlamentare që këto nisma të trajtohen bashkarisht me atë të paraqitur nga socialistët për zgjatjen e afatit të organeve të vettingut në drejtësi.

Nismat kushtetuese të opozitës, PD prezanton në kuvend vetingun e politikanëve

Publikuar më: 3/11/2021, ora 16:34

Në mbledhjen e përbashkët të Këshillit të Legjislacionit dhe Komisionit të Ligjeve, opozita bëri prezantimin e tre nismave te saj kushtetuese, ku dallon vetingu i politikanëve. Njësoj si dy ditë më parë, palët debatuan mbi kalendarin punimeve, pasi mazhoranca nuk pranoi kërkesën e pakicës parlamentare që këto nisma të trajtohen bashkarisht me atë të paraqitur nga socialistët për zgjatjen e afatit të organeve të vettingut në drejtësi.