Nismat ligjore të PS dhe aksioni opozitar i Berishës dhe Metës

Publikuar më: 19/8/2022, ora 15:01

Nismat ligjore të PS dhe aksioni opozitar i Berishës dhe Metës

Publikuar më: 19/8/2022, ora 15:01

Gazetari Aristir Lumezi komenton ngjarjet politike më interesante në vend.