“Një ditë e mirë për shqiptarët”, analisti: Por komunikimi mes liderëve nuk jepte mesazh të këndshëm

Publikuar më: 20/6/2022, ora 15:23

“Një ditë e mirë për shqiptarët”, analisti: Por komunikimi mes liderëve nuk jepte mesazh të këndshëm

Publikuar më: 20/6/2022, ora 15:23

Analisti Gurakuç Kuçi komenton mbledhjen e sotme midis qeverive kosovare dhe shqiptare në Prishtinë.

“Një ditë e mirë për shqiptarët”, analisti: Por komunikimi mes liderëve nuk jepte mesazh të këndshëm

Publikuar më: 20/6/2022, ora 15:23

Analisti Gurakuç Kuçi komenton mbledhjen e sotme midis qeverive kosovare dhe shqiptare në Prishtinë.