Një ditë janari në Bubq, gatimi dhe fjetja, sfidat e “çadrave të tërmetit” – A2

Një ditë janari në Bubq, gatimi dhe fjetja, sfidat e “çadrave të tërmetit”

Çadra është zgjidhja provizore për 270 familje në zonën e Bubqit dhe fshatrave përreth, por duket se jetesa në to, këto ditë me shi, është thuajse e pamundur.