Një ditë me babagjyshin në Tiranë… – A2

Një ditë me babagjyshin në Tiranë…

Nuk ka rëndësi ku jetojnë dhe as si mbërrijnë te fëmijët, me slitë, nga oxhaku apo nga dritarja. Në këto ditë fundiviti babagjyshët janë të kudondodhur, të adhuruar nga të vegjlit të vetmit që i rrëfejnë sekretet dhe dëshirat.

Shkarkoni aplikacionin e A2