Një ditë me gladiatorët, parku tematik rikthen Romën e lashtë

Publikuar më: 10/5/2021, ora 12:04

Një ditë me gladiatorët, parku tematik rikthen Romën e lashtë

Publikuar më: 10/5/2021, ora 12:04

Maska mbrojtëse, mot i ngrohtë dhe gladiatorë pritën vizitorët e parkut të parë me tematikë të Romës së Lashtë në kryeqytetin italian.

Një ditë me gladiatorët, parku tematik rikthen Romën e lashtë

Publikuar më: 10/5/2021, ora 12:04

Maska mbrojtëse, mot i ngrohtë dhe gladiatorë pritën vizitorët e parkut të parë me tematikë të Romës së Lashtë në kryeqytetin italian.