Një ditë pas grabitjes në Rinas, asnjë masë sigurie shtesë në aeroport

Një ditë pas grabitjes se miliona eurove në Rinas nuk ka asnjë masë shtesë sigurie. Madje edhe portat nga u futën dhe dolën grabitësit nga pista janë siguruar me zinxhirë që mund të këputen lehtësisht.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN