Një fjalë e huaj që rrezikon të “fshijë” 5 fjalë shqipe njëherësh

Publikuar më: 15/5/2019, ora 11:46

Një fjalë e huaj që rrezikon të “fshijë” 5 fjalë shqipe njëherësh

Publikuar më: 15/5/2019, ora 11:46

Si çdo të mërkurë, Profesor Edmond Tupja, në studion e Dita Jonë, për të “shpëtuar” 5 fjalë shqipe që rrezikohen nga përdorimi i fjalëve të huaja. “Fleksibël”, “indicie”, “progres”, “aplikoj” dhe “apel”, janë pesë fjalët e përzgjedhura nga Profesor Tupja për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren mjaft mirë në vend të tyre.

Një fjalë e huaj që rrezikon të “fshijë” 5 fjalë shqipe njëherësh

Publikuar më: 15/5/2019, ora 11:46

Si çdo të mërkurë, Profesor Edmond Tupja, në studion e Dita Jonë, për të “shpëtuar” 5 fjalë shqipe që rrezikohen nga përdorimi i fjalëve të huaja. “Fleksibël”, “indicie”, “progres”, “aplikoj” dhe “apel”, janë pesë fjalët e përzgjedhura nga Profesor Tupja për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren mjaft mirë në vend të tyre.