Një fundjavë në qytetin e gurtë

Udhëtimi i A2 në qytetin e gurtë nis nga maja më e lartë e qytetit, prej andej ku kalaja mund të shihet qartë. Është një ditë e ftohtë, por qyteti nuk duket i heshtur, ashtu sikurse nuk është aspak e heshtur edhe shtëpia e Çerçiz Topullit që është lart, shumë lart nga ajo që njihet sot si Gjirokastra e të gjithëve, ajo e kalldrëmit dhe e Qafës së Pazarit.