Një “Iron Man” i vërtetë, njeriu fluturues me 240 km/h

Mbi 1828 metra lartësi dhe me 240 km/h, njeriu fluturues tashmë është realitet. Kompania “Jetman Dubai” ka prezantuar së fundmi një kostum me krahë që lejon mbajtësin e tij të niset në fluturim që nga toka.