Një javë nga hapja, televizionet turke pasqyrojnë punën e spitalit të Fierit

Momentet e punës në spitalin memorial të Fierit që ka nisur funksionimin prej 1 jave, janë filmuar nga televizionet turke, të cilat orët e fundit kanë intensifikuar reportazhet atje.

Zv-drejtori turk thotë se dy ndërhyrjet e para janë kryer dhe mendon se në të ardhmen do të zhvillohen edhe operacione të vështira.