Një jetë bardheblu, njeriu që u jepte futbollistëve “armën” për të shënuar gol

Publikuar më: 1/10/2022, ora 14:47

Një jetë bardheblu, njeriu që u jepte futbollistëve “armën” për të shënuar gol

Publikuar më: 1/10/2022, ora 14:47

Muhamed Hyka ka punuar për 31 vite si këpucar te klubi i Tiranës, duke qenë gjithmonë nga pas legjendave bardheblu. Pasi mbaroi shkollën, ai punoi dhe si masazhator i klubit vetëm që t’i qëndronte pranë , lojtarëve dhe mbi të gjitha për të ndihmuar skuadrën e tij të zemrës. Në një bisedë me këpucarin e njohur, ai mes lotësh rrëfen vitet e parë në ekip. Edhe pse në moshën 80-vjeç, Muhamed Hyka edhe sot e kësaj ditë nuk u ndahet pasionit të tij dhe koleksionon qindra këpucë të paveshura akoma. Teksa bisedon me këpucarin, ai kujton shumë histori që vështirë se do të fshihen ndonjëherë nga memoria e tij.

Një jetë bardheblu, njeriu që u jepte futbollistëve “armën” për të shënuar gol

Publikuar më: 1/10/2022, ora 14:47

Muhamed Hyka ka punuar për 31 vite si këpucar te klubi i Tiranës, duke qenë gjithmonë nga pas legjendave bardheblu. Pasi mbaroi shkollën, ai punoi dhe si masazhator i klubit vetëm që t’i qëndronte pranë , lojtarëve dhe mbi të gjitha për të ndihmuar skuadrën e tij të zemrës. Në një bisedë me këpucarin e njohur, ai mes lotësh rrëfen vitet e parë në ekip. Edhe pse në moshën 80-vjeç, Muhamed Hyka edhe sot e kësaj ditë nuk u ndahet pasionit të tij dhe koleksionon qindra këpucë të paveshura akoma. Teksa bisedon me këpucarin, ai kujton shumë histori që vështirë se do të fshihen ndonjëherë nga memoria e tij.