Një jetë kandidat për president, humbjet dhe fitoret Joe Biden

Kur Joe Biden bëri betimin si zëvendës president për herë të dytë më 21 janar të 2013-ës, kishte pëshpërima mes demokratëve lidhur me një kandidim për president të politikanit të përjetshëm. Tashmë, pas një dekade me triumfe dhe tragjedi, komplimente dhe zhvillime kontroverse, personi, të cilit shpesh i referohen si “Xhaxha Xho”, i ka sytë nga Shtëpia e Bardhë në zgjedhjet e 2020-s.