Një ligj për investimet e huaja, ku çalojmë?

Publikuar më: 22/1/2019, ora 16:29

Një ligj për investimet e huaja, ku çalojmë?

Publikuar më: 22/1/2019, ora 16:29

A do të ndikojë nisma e re e qeverisë për krijimin e zonave të lira ekonomike dhe thithjen e investimeve të huaja? Ilir Kalemaj, ekspert për ekonominë, ka shpjeguar në studion e A2 Business të Aurora Sulçes se qeveritë shqiptare kanë dështuar në vite me zonat e lira ekonomike, pasi nuk ka pasur modele të qarta për zhvillimin e tyre, siç kanë bërë vendet e rajonit.

Një ligj për investimet e huaja, ku çalojmë?

Publikuar më: 22/1/2019, ora 16:29

A do të ndikojë nisma e re e qeverisë për krijimin e zonave të lira ekonomike dhe thithjen e investimeve të huaja? Ilir Kalemaj, ekspert për ekonominë, ka shpjeguar në studion e A2 Business të Aurora Sulçes se qeveritë shqiptare kanë dështuar në vite me zonat e lira ekonomike, pasi nuk ka pasur modele të qarta për zhvillimin e tyre, siç kanë bërë vendet e rajonit.