Një “Linked In” për diasporën shqiptare

Publikuar më: 8/7/2020, ora 09:43

Një “Linked In” për diasporën shqiptare

Publikuar më: 8/7/2020, ora 09:43

Projekti i Fondit Shqiptar të Diasporës për realizimin e “Rrjetit i të Profesionistëve të Diasporës” ka filluar. Ai do të jetë një platformë ku të gjithë profesionistë shqiptarë brenda dhe jashtë vendit, ku do të takohen niveli profesional dhe shkëmbimi i informacionit. Ky është projekti më i ri për të krijuar në fillesat e veta një “Linked In” shqiptar. Blerina Turdiu, Drejtore ekzekutive e Fondit Shqiptar per zhvillimin e Diasporës dhe Linda Dervishaj, Koordinatore e dhomes se biznesit te diaapores na tregojnë më shumë pas pak.

Një “Linked In” për diasporën shqiptare

Publikuar më: 8/7/2020, ora 09:43

Projekti i Fondit Shqiptar të Diasporës për realizimin e “Rrjetit i të Profesionistëve të Diasporës” ka filluar. Ai do të jetë një platformë ku të gjithë profesionistë shqiptarë brenda dhe jashtë vendit, ku do të takohen niveli profesional dhe shkëmbimi i informacionit. Ky është projekti më i ri për të krijuar në fillesat e veta një “Linked In” shqiptar. Blerina Turdiu, Drejtore ekzekutive e Fondit Shqiptar per zhvillimin e Diasporës dhe Linda Dervishaj, Koordinatore e dhomes se biznesit te diaapores na tregojnë më shumë pas pak.