Një lojë fëmijësh, grabitësit hyjnë e dalin të qetë nga Aeroporti i Rinasit

Pamjet pa koment të momentit kur grabitësit e miliona eurove në pistën e Aeroportit Ndërkombëtar “Nënë Tereza” futen brenda rrethimit dhe dalin pasi kanë marrë thasët me para.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN