Një mëngjes i pazakontë, mjegulla e dendur pushton Tiranën

Publikuar më: 30/12/2021, ora 16:22

Një mëngjes i pazakontë, mjegulla e dendur pushton Tiranën

Publikuar më: 30/12/2021, ora 16:22

Tirana është zgjuar sot nën pushtimin e mjegullës. Në orët e para të mëngjesit në kryeqytet, është vënë re një mjegull e dendur. Policia rrugore i bën thirrje për kujdes drejtuesve të mjeteve, pasi në kohë me mjegull ulet shikueshmëria dhe si pasojë mundësia për të bërë aksident, është e madhe.

Një mëngjes i pazakontë, mjegulla e dendur pushton Tiranën

Publikuar më: 30/12/2021, ora 16:22

Tirana është zgjuar sot nën pushtimin e mjegullës. Në orët e para të mëngjesit në kryeqytet, është vënë re një mjegull e dendur. Policia rrugore i bën thirrje për kujdes drejtuesve të mjeteve, pasi në kohë me mjegull ulet shikueshmëria dhe si pasojë mundësia për të bërë aksident, është e madhe.