Një milionë lule shumëngjyrëshe, festivali i veçantë në Nju-Jork

Publikuar më: 13/6/2022, ora 11:39

Një milionë lule shumëngjyrëshe, festivali i veçantë në Nju-Jork

Publikuar më: 13/6/2022, ora 11:39

Një milion lule me nuanca të shkëlqyera rozë, vjollcë, blu, portokalli dhe të verdhë përshëndesin vizitorët në Distriktin e Meatpacking të Manhattan në qytetin e Nju Jorkut për Festivalin tre ditor të Luleve.

Një milionë lule shumëngjyrëshe, festivali i veçantë në Nju-Jork

Publikuar më: 13/6/2022, ora 11:39

Një milion lule me nuanca të shkëlqyera rozë, vjollcë, blu, portokalli dhe të verdhë përshëndesin vizitorët në Distriktin e Meatpacking të Manhattan në qytetin e Nju Jorkut për Festivalin tre ditor të Luleve.