Një muaj protesta, si lexohen Lulzim Basha dhe Edi Rama… – A2

Një muaj protesta, si lexohen Lulzim Basha dhe Edi Rama…

Opinionisti Dritan Shano ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00 në A2CNN