Një pallat i ri, “molla e sherrit” në konfliktin te “Petro Nini” – A2

Një pallat i ri, “molla e sherrit” në konfliktin te “Petro Nini”

Ndërtimi i një pallati dhe pjesa takuese në të duket se është “molla e sherrit” të konfliktit të pronësisë pranë shkollës “Petro Nini” në kryeqytet.