Një perspektivë mbi kufizimet, dhjetë libra europianë që flasin për lirinë e individit

Një takim letrar mbi kufizimet dhe lirinë ka bërë bashkë 10 tituj, disa prej të cilëve me siguri mund t’i kemi edhe në bilibliotekat tona.