Një qytet “mbi re”

Publikuar më: 25/7/2022, ora 11:34

Një qytet “mbi re”

Publikuar më: 25/7/2022, ora 11:34

Qyteti i Sidnej në Australi u mbulua plotësisht nga mjegulla gjatë kësaj të hëne. Ndërtesat historike dhe ikonike u mbuluan nga shtresa e hollë e bardhë duke dhuruar një pamje mahnitëse, sikur ishte një qytet i gjithi mbi re. Por jo gjithçka ishte pozitive, të paktën për banorët lokalë apo turistët.

Një qytet “mbi re”

Publikuar më: 25/7/2022, ora 11:34

Qyteti i Sidnej në Australi u mbulua plotësisht nga mjegulla gjatë kësaj të hëne. Ndërtesat historike dhe ikonike u mbuluan nga shtresa e hollë e bardhë duke dhuruar një pamje mahnitëse, sikur ishte një qytet i gjithi mbi re. Por jo gjithçka ishte pozitive, të paktën për banorët lokalë apo turistët.