Një robot në vend të policit: Qëndroni në shtëpi

Përditësuar më: 27/4/2020, ora 18:45

Një robot në vend të policit: Qëndroni në shtëpi

Përditësuar më: 27/4/2020, ora 18:45

“Qëndroni të sigurt, qëndroni në shtëpi”. Quhet O-R3 dhe është një robot i cili ka marrë rolin e policit në parqet e Singaporit dhe i bën thirrje qytetarëve që dalin për vrap që të ruajnë distancën nga njeri-tjetri dhe të mos mblidhen në grupe.

Një robot në vend të policit: Qëndroni në shtëpi

Përditësuar më: 27/4/2020, ora 18:45

“Qëndroni të sigurt, qëndroni në shtëpi”. Quhet O-R3 dhe është një robot i cili ka marrë rolin e policit në parqet e Singaporit dhe i bën thirrje qytetarëve që dalin për vrap që të ruajnë distancën nga njeri-tjetri dhe të mos mblidhen në grupe.