“Një serb i vrarë, luftë serbi-NATO dhe më pas futej Rusia”

Publikuar më: 12/1/2023, ora 14:49

“Një serb i vrarë, luftë serbi-NATO dhe më pas futej Rusia”

Publikuar më: 12/1/2023, ora 14:49

Jerusalem Post ka publikuar një artikull duke pretenduar se presidenti serb, Aleksandër Vuçiç ka parandaluar Luftën e Tretë Botërore. Bëhet fjalë për një opinion që duket se është sponsorizuar nga Beogradi, me autorin Boaz Toporovski, një deputet i Knesset dhe kryetar i fraksionit “Yesh Atid” në parlamentin izraelit, që hedh në letër një skenar që mund të kishin ndodhur gjatë krizës së fundit në veri të Kosovës, me barrikadat e serbëve lokalë.

“Një serb i vrarë, luftë serbi-NATO dhe më pas futej Rusia”

Publikuar më: 12/1/2023, ora 14:49

Jerusalem Post ka publikuar një artikull duke pretenduar se presidenti serb, Aleksandër Vuçiç ka parandaluar Luftën e Tretë Botërore. Bëhet fjalë për një opinion që duket se është sponsorizuar nga Beogradi, me autorin Boaz Toporovski, një deputet i Knesset dhe kryetar i fraksionit “Yesh Atid” në parlamentin izraelit, që hedh në letër një skenar që mund të kishin ndodhur gjatë krizës së fundit në veri të Kosovës, me barrikadat e serbëve lokalë.