Një tjetër databazë me 3 milionë numra telefoni po shitet në internet

Publikuar më: 13/6/2022, ora 17:07

Një tjetër databazë me 3 milionë numra telefoni po shitet në internet

Publikuar më: 13/6/2022, ora 17:07

Një tjetër databazë me të dhënat e shqiptarëve po qarkullon në internet. Numrat e telefonit të 3 milionë qytetarëve po shiten për shifra nga 150 deri në 4 mijë euro. Ekspertët thonë se kjo është një databazë e krijuar rishtas dhe rreziku kryesor lidhet me keqpërdorimin e numrave të telefonit dhe të dhënave të tjera të përfshira.

Një tjetër databazë me 3 milionë numra telefoni po shitet në internet

Publikuar më: 13/6/2022, ora 17:07

Një tjetër databazë me të dhënat e shqiptarëve po qarkullon në internet. Numrat e telefonit të 3 milionë qytetarëve po shiten për shifra nga 150 deri në 4 mijë euro. Ekspertët thonë se kjo është një databazë e krijuar rishtas dhe rreziku kryesor lidhet me keqpërdorimin e numrave të telefonit dhe të dhënave të tjera të përfshira.