Një vit nga tërmeti, ku mbeti rindërtimi?

Ka kaluar tashmë 1 vit nga tërmeti i nëntorit. 202 mijë persona u prekën direkt dhe indirekt. 51 viktima dhe 913 të plagosur shkaktoi kjo fatkeqësi natyrore, ndërsa me mijëra ishin ata që humbën banesat, një pjesë e të cilëve sot ende ndodhen në çadra e pa një çati mbi kokë.

Qeveria premtoi programin e Rindërtimit, por 1 vit pas tërmetit, ku ka mbetur ai? Kjo temë u diskutua këtë të mërkurë në A2 Business Week.