Një vit pas vrasjes, babai i Klodian Rashës kërkon drejtësi: Të gjendet se kush e vendosi pistoletën

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:43

Një vit pas vrasjes, babai i Klodian Rashës kërkon drejtësi: Të gjendet se kush e vendosi pistoletën

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:43

Një vit pas vrasjes së Klodian Rashës nga efektivi i Policisë, pasi u kap pas orës policore, familja e tij kërkon drejtësi. Pas homazheve sot në sheshin “Skënderbej” duke përkujtuar Klodian Rashën, babai i tij i bëri thirrje shtetit që të zbardhë të vërtetën e vrasjes së të birit dhe të vendoset drejtësi.

Një vit pas vrasjes, babai i Klodian Rashës kërkon drejtësi: Të gjendet se kush e vendosi pistoletën

Publikuar më: 8/12/2021, ora 16:43

Një vit pas vrasjes së Klodian Rashës nga efektivi i Policisë, pasi u kap pas orës policore, familja e tij kërkon drejtësi. Pas homazheve sot në sheshin “Skënderbej” duke përkujtuar Klodian Rashën, babai i tij i bëri thirrje shtetit që të zbardhë të vërtetën e vrasjes së të birit dhe të vendoset drejtësi.