Një vit përçarje, Çupi tregon shpresën e demokratëve për “Vendoret 2023”

Publikuar më: 20/9/2022, ora 15:05

Një vit përçarje, Çupi tregon shpresën e demokratëve për “Vendoret 2023”

Publikuar më: 20/9/2022, ora 15:05

Edhe pse nuk e ka ndjere bashkëpunimin e demokrateve të Berishës në Komisionin e Reformës Territoriale, Dhurata Çupi ka besim se Partia Demokratike do të jetë e unifikuar në zgjedhjet vendore të 2023-shit. E pyetur në A2 CNN nëse kjo mund të ndodhë dhe me Berishën kryetar, Çupi tha se tjetër gjë ka rëndësi për demokratët në garën elektorale të radhës.

Një vit përçarje, Çupi tregon shpresën e demokratëve për “Vendoret 2023”

Publikuar më: 20/9/2022, ora 15:05

Edhe pse nuk e ka ndjere bashkëpunimin e demokrateve të Berishës në Komisionin e Reformës Territoriale, Dhurata Çupi ka besim se Partia Demokratike do të jetë e unifikuar në zgjedhjet vendore të 2023-shit. E pyetur në A2 CNN nëse kjo mund të ndodhë dhe me Berishën kryetar, Çupi tha se tjetër gjë ka rëndësi për demokratët në garën elektorale të radhës.