Njerëzimi vetëm 90 sekonda larg asgjësimit, ora e ”fundit të botës’’

Publikuar më: 25/1/2023, ora 12:11

Njerëzimi vetëm 90 sekonda larg asgjësimit, ora e ”fundit të botës’’

Publikuar më: 25/1/2023, ora 12:11

Ashtu siç ishte paralajmëruar, shkencëtarët atomikë i kanë zhvendosur akrepat e orës simbolike të fundit të botës më pranë mesnatës apo apokalipsit. Ata vlerësojnë se kërcënimet për luftë bërthamore, sëmundjet dhe brishtësia klimatike janë rënduar si pasojë e luftës në Ukrainë, duke e rritur rrezikun për shfarosjen e njerëzimit.

Njerëzimi vetëm 90 sekonda larg asgjësimit, ora e ”fundit të botës’’

Publikuar më: 25/1/2023, ora 12:11

Ashtu siç ishte paralajmëruar, shkencëtarët atomikë i kanë zhvendosur akrepat e orës simbolike të fundit të botës më pranë mesnatës apo apokalipsit. Ata vlerësojnë se kërcënimet për luftë bërthamore, sëmundjet dhe brishtësia klimatike janë rënduar si pasojë e luftës në Ukrainë, duke e rritur rrezikun për shfarosjen e njerëzimit.