Njeriu fluturues, brenda grykës së vullkanit

Publikuar më: 30/11/2021, ora 14:12

Njeriu fluturues, brenda grykës së vullkanit

Publikuar më: 30/11/2021, ora 14:12

Sebastian Alvarez, 36 vjeç dhe ish-pilot ushtarak ka bërë një fluturim mbi vullkanin Villarica në Kili, pas një viti përgatitjeje. Ai ka treguar se iu desh të bënte shumë përgatitje, ndërsa fluturimin e ka kryer vetëm nëpërmjet kostumit të tij me krahë.

Njeriu fluturues, brenda grykës së vullkanit

Publikuar më: 30/11/2021, ora 14:12

Sebastian Alvarez, 36 vjeç dhe ish-pilot ushtarak ka bërë një fluturim mbi vullkanin Villarica në Kili, pas një viti përgatitjeje. Ai ka treguar se iu desh të bënte shumë përgatitje, ndërsa fluturimin e ka kryer vetëm nëpërmjet kostumit të tij me krahë.