Njeriu i fundit në Tokë!

Publikuar më: 1/2/2020, ora 11:50

Njeriu i fundit në Tokë!

Publikuar më: 1/2/2020, ora 11:50

Shkrimtari i njohur Oscar Wilde thotë se “Të jetosh është gjëja më e rrallë në botë. Shumë njerëz thjesht ekzistojnë”. Por imagjinoni sikur ju zgjoheni një ditë dhe zbuloni se jeni personi i fundit i mbetur në këtë planet. Pak e frikshme dhe emocionuese, apo jo? Pa obligime, pa rregulla dhe pa limit, mund të bëni ç’të doni.

Njeriu i fundit në Tokë!

Publikuar më: 1/2/2020, ora 11:50

Shkrimtari i njohur Oscar Wilde thotë se “Të jetosh është gjëja më e rrallë në botë. Shumë njerëz thjesht ekzistojnë”. Por imagjinoni sikur ju zgjoheni një ditë dhe zbuloni se jeni personi i fundit i mbetur në këtë planet. Pak e frikshme dhe emocionuese, apo jo? Pa obligime, pa rregulla dhe pa limit, mund të bëni ç’të doni.