Njihuni me Chaplinin pakistanez

Publikuar më: 16/2/2023, ora 08:24

Njihuni me Chaplinin pakistanez

Publikuar më: 16/2/2023, ora 08:24

Me një kapele të zezë, një shkop ecjeje në njërën dorë dhe një pamje të alarmuar në fytyrën e tij, Usman Khan i shmanget makinave me shpejtësi në rrugët e qytetit perëndimor të Pakistanit të Peshawar, duke imituar Charlie Chaplin.

Njihuni me Chaplinin pakistanez

Publikuar më: 16/2/2023, ora 08:24

Me një kapele të zezë, një shkop ecjeje në njërën dorë dhe një pamje të alarmuar në fytyrën e tij, Usman Khan i shmanget makinave me shpejtësi në rrugët e qytetit perëndimor të Pakistanit të Peshawar, duke imituar Charlie Chaplin.