Noka: Berisha kryetar dhe përballje me regjimin

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:42

Noka: Berisha kryetar dhe përballje me regjimin

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:42

Deputeti i Partisë Demokratike, Flamur Noka, intervistë për “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN.