Noka në Debat: Deri më 10 nëntor ka pasur negociata të vazhdueshme për thirrjen e Kuvendit, Basha ka refuzuar

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:18

Noka në Debat: Deri më 10 nëntor ka pasur negociata të vazhdueshme për thirrjen e Kuvendit, Basha ka refuzuar

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:18

Deputeti demokrat Flamur Noka ka pohuar në studion e Debati me Alba Alishanin se ka pasur negociata të vazhdueshme mes palëve sa i takon thirrjes së kuvendit kombëtar demokrat dhe verifikimit të firmave të delegatëve por që sipas tij janë refuzuar nga Basha. Ai thekson se Basha i ka pasur të gjitha mundësitë për të thirrur Kuvendi deri më datën 10 nëntor

Noka në Debat: Deri më 10 nëntor ka pasur negociata të vazhdueshme për thirrjen e Kuvendit, Basha ka refuzuar

Publikuar më: 17/11/2021, ora 22:18

Deputeti demokrat Flamur Noka ka pohuar në studion e Debati me Alba Alishanin se ka pasur negociata të vazhdueshme mes palëve sa i takon thirrjes së kuvendit kombëtar demokrat dhe verifikimit të firmave të delegatëve por që sipas tij janë refuzuar nga Basha. Ai thekson se Basha i ka pasur të gjitha mundësitë për të thirrur Kuvendi deri më datën 10 nëntor