“Non grata-t së shpejti në dyert e qeverisë”, Çollaku: Amerika nuk do të kursejë askënd

Publikuar më: 24/1/2023, ora 20:26

“Non grata-t së shpejti në dyert e qeverisë”, Çollaku: Amerika nuk do të kursejë askënd

Publikuar më: 24/1/2023, ora 20:26

Non grata-t së shpejti do të trokasin edhe në dyert e mazhorancës, sepse SHBA nuk fal askënd. Këtë paralajmëroi deputeti demokrat Kreshnik Çollaku pas arrestimit të ish-agjentit të FBI-së Charles McGonigal dhe lidhjet e tij me Shqipërinë. Në studion e Ditarit në A2 CNN ai tha se SPAK duhet të nisë urgjentisht hetimet për këtë çështje.

“Non grata-t së shpejti në dyert e qeverisë”, Çollaku: Amerika nuk do të kursejë askënd

Publikuar më: 24/1/2023, ora 20:26

Non grata-t së shpejti do të trokasin edhe në dyert e mazhorancës, sepse SHBA nuk fal askënd. Këtë paralajmëroi deputeti demokrat Kreshnik Çollaku pas arrestimit të ish-agjentit të FBI-së Charles McGonigal dhe lidhjet e tij me Shqipërinë. Në studion e Ditarit në A2 CNN ai tha se SPAK duhet të nisë urgjentisht hetimet për këtë çështje.