Non gratat, Kalemaj: Lista britanike e balancuar politikisht, pritet një edhe nga vendet e BE-së

Publikuar më: 22/7/2022, ora 20:36

Non gratat, Kalemaj: Lista britanike e balancuar politikisht, pritet një edhe nga vendet e BE-së

Publikuar më: 22/7/2022, ora 20:36

Analisti Ilir Kalemaj tha në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN se lista me personat non grata nga Mbretëria e Bashkuar është e ekuilibruar dhe prek individë nga të dy krahët e politikës. Sipas tij pritet që një listë të tillë të hartojë edhe Gjermania, dhe shtete të tjera të Bashkimit Europian.

Non gratat, Kalemaj: Lista britanike e balancuar politikisht, pritet një edhe nga vendet e BE-së

Publikuar më: 22/7/2022, ora 20:36

Analisti Ilir Kalemaj tha në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN se lista me personat non grata nga Mbretëria e Bashkuar është e ekuilibruar dhe prek individë nga të dy krahët e politikës. Sipas tij pritet që një listë të tillë të hartojë edhe Gjermania, dhe shtete të tjera të Bashkimit Europian.