Nora Malaj: Arsimi, ekonomia dhe punësimi, shtyllat e LSI-së për daljen nga kriza

Arsimi, ekonomia dhe punësimi, janë shtyllat e LSI-së për daljen nga kriza. Kështu ka deklaruar në studion e A2, përfaqësuesja e LSI-së, Nora Malaj. Sipas saj njerëzit sot kanë humbur besimin te klasa politike dhe ndihen të pashpresë.