Normaliteti i ri. Sa të sigurta janë plazhet?

Njerëzit po dynden në plazhe me zbutjen e masave kufizuese të vendosura për të luftuar koronavirusin e ri, por qasja mund të jetë e limituar dhe zyrtarët e shëndetit publik bëjnë thirrje për kujdes të shtuar, përfshirë ruajtjen e distancimit social.