Notat e kabinetit “Rama 2”, analistët: Vlerësime subjektive, qeverisja kërkon vizion, jo emra

Publikuar më: 26/8/2021, ora 20:17

Notat e kabinetit “Rama 2”, analistët: Vlerësime subjektive, qeverisja kërkon vizion, jo emra

Publikuar më: 26/8/2021, ora 20:17

Notat kryesisht pozitive që kryeministri Edi Rama dha për ministrat e tij në mandatin e dytë qeverisës, analistët Mentor Kikia dhe Gjergj Vurmo nuk mendojnë se justifikojnë cilësinë reale të punëve.

Notat e kabinetit “Rama 2”, analistët: Vlerësime subjektive, qeverisja kërkon vizion, jo emra

Publikuar më: 26/8/2021, ora 20:17

Notat kryesisht pozitive që kryeministri Edi Rama dha për ministrat e tij në mandatin e dytë qeverisës, analistët Mentor Kikia dhe Gjergj Vurmo nuk mendojnë se justifikojnë cilësinë reale të punëve.